Stichting behoud De Oliemolen

De Oliemolen weer volop in bedrijf! Helpt u ons mee dat zo te houden?

Even voorstellen

Wij zijn Paul & Corriene Reesink. Wij hebben in 1998 ons bedrijf verplaatst vanuit het centrum van Heerlen naar De Oliemolen. In het centrum konden we onze onderneming niet verder uitbouwen en wij waren toe aan een nieuwe uitdaging. Die vonden we in het herstel en restauratie van de Oliemolen.

Toentertijd was de molen in erge slechte staat. De molen draaide al jaren niet meer, omdat de as gebroken was en het pand was door jarenlang slecht onderhoud aan het afglijden naar een bouwval.

Om het herstel te financieren zoeken we steeds naar nieuwe oplossingen en wegen en hebben we in 2009 de stichting behoud de Oliemolen opgericht.

Op deze website vindt u alle informatie van Stichting Behoud De Oliemolen. Een stichting die in 2009 is opgericht met als doel -de naam zegt het al- om De Oliemolen in Heerlen in bedrijf te houden. Zo'n prachtig rijksmonument met een rijke historie historie, dichtbij het centrum van Heerlen, dat moet toch behouden blijven voor deze en volgende generaties! De stichting maakt zich daar sterk voor.

Maar dit kunnen wij niet alleen, om dit mogelijk te maken zijn sponsors van harte welkom. Wilt u ons sponsoren? Neemt u dan contact met ons op.

De Oliemolen is regelmatig geopend op landelijke monumentendagen, molendagen en bij georganiseerde activiteiten. Wij hopen dat deze website voldoende informatie beschikbaar stelt over De Oliemolen en de stichting. De eigenaren begroeten u graag op opendagen of op een van de andere momenten dat de molen opengesteld is voor publiek.

Wij wensen u veel leesplezier op onze website.